Toyota

Voorbereiding op en passage autokeuring

We weten dat veel autobestuurders de autokeuring zien als een lastige en vervelende taak. Niet enkel omdat ze zich speciaal moeten vrijmaken, maar ook door de eventuele kans op een tweede passage, ongeacht of ze zorgzaam zijn in het onderhoud van hun voertuig of niet. Bij Toyota Cazier kunnen we u dit besparen! We bieden u de volgende formules aan:

Complete controle: 49.86 € BTW inbegrepen (controle van de instellingen inbegrepen*) Complete controle en passage : 98.60 € BTW inbegrepen (wij doen een voorafgaande inspectie en gaan naar de autokeuring, de prijs van de autokeuring is niet inbegrepen)

In het geval dat een onderdeel zou moeten vervangen worden, zullen we u voorafgaand inlichten. En indien u het wenst, kan u over een vervangingswagen beschikken voor de prijs van 25,00€ (BTW inbegrepen) per dag. Bent u geïnteresseerd?Bel ons op het nummer 02/216.21.01 en druk 2 Opgelet : Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat uw auto afgekeurd wordt na onze controle. Indien dat wel het geval zou zijn, nemen wij de bijkomende kosten voor een tweede passage volledig ten laste.

*Is niet inbegrepen in het forfaittarief voor Diesel voertuigen: de meting van de ondoorzichtigheid van de gassen evenals de nodige werkzaamheden om deze terug conform te maken.