Toyota Onderhoud

Onderhoud en herstellingswerken

Het onderhoud en de herstellingswerken worden op afspraak gedaan. Deze worden enkel uitgevoerd met originele Toyota onderdelen. We kunnen het onderhoud en de herstellingswerken van alle automerken uitvoeren. We zijn gehouden tot het respecteren van het onderhoudsprogramma aangeprezen door de constructeur en dit om de validiteit van uw waarborg en uw veiligheid te garaderen.

We denken aan uw mobiliteit: we beschikken over een “Quick Service” die u toelaat om op uw wagen te wachten. De tijd van de onderhoud van uw wagen en/of van de kleine herstellingswerken hangt af van het te realiseren werk op uw wagen. Onze garage biedt de mogelijkheid aan de klant die het wenst om zijn wagen klaar te maken en naar de autokeuring te gaan zodat hij de eventuele files en de hinder vermijdt.

Een langdurige vertrouwrelatie, dat is het type relatie dat we met u willen. Daarom bieden wij aan onze bevoorrechte klanten een volledige en minder dure autoverzekering aan! Wij adviseren en verzekeren u, voor een maximale sereniteit vanaf de eerste kilometer aan het stuur van uw Toyota.

Doe de juiste keuze, bel het gratis nummer 0800 20 232