Toyota Cazier Occasies

Directiewagens: CAZi nieuw

Bijna nieuwe occasiewagens, klein kilometeraantal, 5 jaar waarborg aan competitieve prijs.

De directiewagens aangeboden door CAZIER n.v. hebben meerdere voordelen: :

  • Wagens in perfecte staat, onberispelijk van de mechanica tot de carrosserie
  •  Weinig kilometeraantal, meestal minder dan 10.000 km
  •  Wagens in stock, quasi onmiddellijke beschikbaarheid van de wagen
  •  5 jaar fabriekswaarborg vanaf de datum van aankoop van de wagen
  •  Zeer voordelige prijs van de wagens, tussen een occasie en een nieuwe wagen

Wagens aan voordelige prijs:

U bent op zoek naar een nieuwe of bijna nieuwe wagen en u bent niet bereid om het budget van een nieuwe wagen hieraan te besteden? Een directiewagen biedt een alternatief aan een occasiewagen met een attractieve prijs.

Wagens met minder dan 10.000 km:

Meestal hebben occasiewagens een vrij hoge kilometrage. Een directiewagen kan beschouwd worden als een wagen die juist is ingereden.

Onberispelijke wagens:

We zorgen er bijzonder voor om aan onze klanten wagens aan te bieden waar de carrosserie, het interieur en de mechanica onberispelijk zijn.

Wagens zeer vlug beschikbaar:

Onze directiewagenpark is voortdurend hernieuwd. Het is geen toeval: Een quasi nieuwe wagen kopen aan de prijs van een goede occasiewagen is vandaag één van de beste keuzes. Deze voortdurende hernieuwing van onze directiewagens laat ons toe om u een zeer gevarieerd gamma aan te bieden.

Wagens met 5 jaar waarborg:

Of 150.000 km vanaf de datum van aankoop. Zie onze garantiecondities voor directiewagens. Top Car

Occasiewagens : TOP CAR

Het kwaliteitslabel TopCar:

Het aanbod van occasiewagens is ruim en vertoont meestal wagens van zeer variabele kwaliteit. Om u te begeleiden bij uw keuze, heeft Toyota Belgium het TopCar- label gecreëerd: kwaliteitsoccasies van alle merken in België en in het Groothertogdom Luxemburg. Opgepast: De voertuigen die op de website worden getoond, voldoen niet allemaal aan de strenge criteria van het label TopCar: enkel de voertuigen aangeduid door middel van het TopCar logo, beantwoorden aan de TopCar criteria. De TopCar voertuigen worden door bekwame specialisten volgens zeer strikte criteria geselecteerd.

Criteria van het label TopCar:

  • Maximum leeftijd van de voertuigen 7 jaar.
  • Kilometerstand beperkt tot 150 000 km.
  • Alle automerken worden aanvaard.

Technische inspectie: meer dan 100 tests van kwaliteit.

Elk TopCar voertuig wordt door specialisten onderworpen aan een volledige diagnose d.m.v meer dan 100 testen.

De TopCar waarborg:

De TopCar verdeler kent een waarborg van minimum 12 maanden, die tot 25.000 km wordt beperkt toe op alle occasies voertuigen verkocht onder het TopCar programma. Als TopCar klant geniet u van een garantie welke alle elementen dekt die de werking van uw nieuwe auto waarborgen. U hebt dus de verzekering om niet met belangrijke reparatiekosten geconfronteerd te worden in de loop van deze periode. Dank zij een zeer vergaande kwaliteitscontrole voor de levering van het voertuig is de TopCar verdeler in staat is om u deze garantie aan te bieden.

De TopCar waarborg

De TopCar verdeler kan in sommige gevallen een langere garantie dan 12 maanden geven. Het kan zijn dat het te koop aangeboden voertuig door een ruimere fabrieksgarantie bedekt worden. De totale duur van de voorgestelde garantie wordt in het detail op de pagina van het voertuig gespecificeerd. Wij verzoeken u om met de verkoper van het voertuig contact op te nemen voor meer informatie wilt verkrijgen betreffende de inhoud van de aangeboden waarborg.

Tevreden of vervangen

De koper kan binnen de 14 dagen (poststempel als bewijs) na leveringsdatum vermeld op bestelbon, de verkoper verzoeken om het gekochte voertuig, voorwerp van de bestelbon te vervangen volgens voorwaarden omschreven op de achterkant van de bestelbon.

Krediet op maat

Uw TopCar verdeler kan u een financiering op maat voorstellen voor de aankoop van uw voertuig.

Car-Pass

CAR-PASS v.z.w. is de vereniging met een wettelijke opdracht van algemeen belang die streeft naar de bescherming van de koper en een eerlijke handel in de sector van de occasievoertuigen door de bestrijding van de fraude met de kilometerteller. Koopt u een tweedehandse auto of lichte bestelwagen vanaf 1 december 2006? Dan moet de verkoper u een CAR-PASS overhandigen. Het maakt niet uit of hij een particulier is of een professioneel. De CARPASS toont de kilometerstand van het voertuig op verschillende data. Het document mag niet ouder zijn dan 2 maanden. De Toyota TopCar verdelers ondersteunen het Car-Pass programma en zullen u bij de aankoop van uw voertuig de documenten die de reële kilometerstand bewijzen overhandigen. Voor meer informatie over Car-Pass: http://www.car-pass.be